Select Page

Aktiviteter

Man behøver ikke at bevæge sig langt væk fra Rågeleje for at finde aktiviteter for hele familien.

Om sommeren er det den dejlige strand. Når vejret tillader det fyldes stranden med glade børn og voksne soldyrkere. Der bliver sjældent overrendt, da tilkørselsforholdene ikke tillader det.

I skoleferien er livredderen på sin plads – hvilket tiltrækker en del unge mø’er. De seneste år har dog været skuffende… Livreddere kan også være piger.

Når badegæsterne forlader skuepladsen, giver de plads til Windsurferne. Sensommerblæsten giver netop det oprør i havet, som disse sportsudøvere foretrækker. Det er imponerende en søndag formiddag at følge disse dristige surfere trodse vinden og suse over bølgerne.

Er man til mere fredelige aktiviteter, byder området på dejlige vandreture i blandt andet Heatherhill. Her føler man sig hensat til tidernes morgen i det barske landskab. Det er også her i Heatherhill, man finder Paragliders, som ved gunstige vindforhold har et eldorado i de høje skrænter.

Solnedgangen er en aftentur værd. Vel at bemærke når vejret tillader det. Mage til skønne solnedgange findes ikke mange steder.

Går man ind i landet er der muligheder for at pleje sjælen med ture i en skøn og uspoleret natur.

Læs her: Naturområder

Læs her om naturaktiviteter