Select Page

Natalie Nigro er en dansk kunstner der bor og arbejder mellem London og København samt sit sommerhus i Rågeleje. Hun er født ind i en stor kunstfamilie og har malet og tegnet fra barnsben. Hun er uddannet Master i Kommunikation og Kultur og efter nogle år i medie og marketingbranchen har hun de seneste år arbejdet som fuldtidskunstner.

De sidste 6 år har hun boet i udlandet og hendes værker er at finde i kunstsamlinger i Danmark, England, Sverige, Dubai og Norge.

Kunster erklæring
Jeg maler hovedsageligt scener fra mit eget liv, bestemte følelsesmæssige tilstande ved specifikke øjeblikke altid med en tanke eller kommentar til livet og vores historie. Jeg maler piger i sarte næsten meditative og drømmende sindstilstande.

Mit arbejde er figurativt og abstrakt, jeg maler det kvindelige ansigt i et abstrakt sceneri, der kombinerer den virkelige med den imaginære verden.

Mit arbejde er ekspressivt jeg bruger ikke skitser eller andre former for forberedende arbejde, før jeg starter et maleri. Mine malerier udvikler sig som jeg arbejder for at gøre dem spontane og intuitive. Nogle gange har jeg en ide, som hvor jeg vil gå med værket hvad resultatet skal blive, andre gange ved jeg ikke, hvad det er før det er helt færdigt.

Sangtekster, digte, litteratur og overhørte sætninger fra en samtale på gaden inspirerer mig. Jeg kan godt lide at blande den forestillede verden med den virkelige verden, at blande det figurative med det abstrakte – for derigennem at skabe min egen verden.

Jeg holder meget af rene linier, dæmpede, støvede og monokrome farver med et strejf af en stærk farve der understøtter og fremhæver motivet.

En anden inspirationskilde er de gamle mestre, jeg elsker klassikerne, og at lære af dem er afgørende. Så at bruge tid på museer, gallerier og med gamle kunstbøger er et must.

Interview med engelsk magasin. Læs her